Lunch In Haarlem: De Leukste Plekken

Published Jun 11, 21
2 min read

Heerlijk Lunchen In Haarlem: Dit Zijn De Beste Adresjes

9x tips voor leuke restaurants (+ wijnbarren) in Haarlem!wijntjesmetesther.nlEten bestellen in Haarlem - dit zijn de beste restaurantsgewoonwateenstudentjesavondseet.nl
Een tijdje geleden vertelde ik jullie over mijn vijf favoriete hotspots in Haarlem. Dit keer is het tijd voor mijn in Haarlem. Dat was nog moeilijk kiezen, want Haarlem heeft zoveel leuke hotspots. Teveel om op te noemen eigenlijk. Omdat ik me beperk tot vijf hotspots, kies ik wel echt de allerleukste.

Want ze zijn allemaal de moeite waard. Een goede reden om af en toe naar te komen toch? Want naast dat je hier heel goed kan lunchen en eten, kun je hier ook erg goed shoppen of lekker op een terrasje zitten in de zomer. Bar Wolkers zit bij mij om de hoek - hotels Haarlem.

Favoriete restaurants van 'Uit Pauline's Keuken' — Eet.nublog.eet.nuHotspots dineren in Haarlem - Gewoon wat een studentje 's avonds eetgewoonwateenstudentjesavondseet.nl


Lekker lunchen in Haarlem - THE CITIZENthecitizen.nlHet beste van Fris Haarlem en N.A.P. Bloemendaal in één menuchefsfriends.nl


Het is een hele fijn lunch/werk hotspot. Doordeweeks is het er lekker rustig, maar toch gezellig (Hotel in Haarlem ). Een van mijn favoriete drankjes op de kaart is de Agroposta limonade met citroen en munt, zo lekker! Ook kun je hier terecht voor de frisdranken van Fritz, LemonAid limonade of de Chari Tea ijstheetjes.

De 10 Beste Restaurants In Haarlem

De lunchkaart bestaat uit lekkere zuurdesem boterhammen met een warme homemade gehaktbal of extra gerijpte stolkse boerenkaas. Maar dat is niet alles natuurlijk. Voor een lekker taartje ben je hier ook op het juiste adres. De bediening is vriendelijk en de sfeer gemoedelijk. Kortom, een hele fijne hotspot. Bar Wolkers zit net even buiten het centrum, maar is alsnog goed te voet te bereiken.

By Lima is niet alleen een super gezellig tentje, je kunt er ook lekker gezond eten. Bijna alle gerechten op de kaart worden zelf gemaakt. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en seizoensgebonden producten. We like! Je kunt terecht bij By Lima voor een lekker ontbijtje, lunch of een borrel.

More from Wijnbar, Brunchen

Navigation

Home

Latest Posts

De Leukste Restaurants Met Kinderen!

Published Jun 20, 21
5 min read

Lunch In Haarlem: De Leukste Plekken

Published Jun 11, 21
2 min read